Om Style Market

Nobelz Style Market er din chance for at sælge dit brugte mærketøj og accessories både online og i vores butik.

Konceptet bygger på, at du som sælger giver Nobelz rådighed over dine dele. Dog aftaler vi sammen priser osv.

Nobelz sørger efterfølgende for at alt ser pænt og ordnet ud, samt salg og marketing, både online og i butikken. Det inkluderer billeder og salgspersonale i butikken.

Alle styles udstilles både i butikken og på webshoppen. Med mindre andet aftales.

Løbende afholder Nobelz forskellige events og begivenheder der med fordel for dit salg inviterer flere kunder til at besøge butikken.

Er du nysgerrig, så kom og besøg os i Skolegade 66 Esbjerg!


Aftale

Nobelz tilbyder salg ved Style Market under følgende aftale;


  • Nobelz får 30% kommission på salg. For dette gebyr får du muligheden for at alle kunder i Nobelz butik og på webshoppen ser dine styles - samt at Nobelz står for salg og afhandling for dig.

  • Sælges en af dine varer gennem vores webshop tager Nobelz 29kr i gebyr ud over kommissionen. Derudover betaler køberen evt. fragtomkostninger direkte til Nobelz.

  • Returneres en vare til Nobelz, anses salget som annulleret, og pengene tilbageføres til køber. Du vil derefter have mulighed for at udstille din vare igen.

  • Er der tale om et online køb, har køberen 14 dages fortrydelsesret. Derfor udbetaler Nobelz ikke din fortjeneste før denne frist er udløbet.

  • Nobelz tager forbehold for at afvise individuelle varer du vil udstille. Det kan være på baggrund af varens stand, dens anslåede værdi eller andet. Vi udstiller ikke varer, der kan anses for at være ødelagte, eller hvis de har en værdi under den standard vi sætter i butikken.

  • Vi kan enten vurdere salgsprisen for dig, ellers kan vi sammen vurdere prisniveauet over en kop kaffe.

  • Din aftale afregnes månedligt; den 20. i hver måned overfører vi din fortjeneste for den forrige måned til din konto, uanset om din aftale fortsætter. Underlægges salget af dine varer på dette tidspunkt stadig fortrydelsesret, vil beløbet først blive udbetalt i den følgende måned.