Om Style Market

Nobelz Style Market er din chance for at sælge dit brugte mærketøj og accessories både online og i vores butik.

Du kan som sælger vælge at give Nobelz rådighed over dine styles— vi varetager alt i forhold til salget af varen. Det kalder vi concierge service.

Nobelz sørger efterfølgende for at alt ser pænt og ordnet ud, samt salg og marketing, både online og i butikken. Det inkluderer billeder og salgspersonale i butikken.

Vælger du at sælge selv, uploader du blot billeder, skriver selv beskrivelse og vurderer standen på din style. Nobelz tager mindre kommission salget hvis du vælger at sælge selv.

Vi beskytter som platform både sælger og køber mod svindel og kopivarer — og vores kundeservice dækker hvis uheldet er ude i forhold til reklamation og mere.

Som køber

Som kunde ved Nobelz Style Market gælder de samme betingelser som ved normal handel i Nobelz.

Det betyder blandt andet, at du har 14 dages fortrydelsesret, og 2 års reklmationsret.

Ønsker du at vide mere om dine rettigheder kan du læse om dem og hvordan du gør brug af dem under vores handelsbetingelser.

Sælg for dig selv

Hvis du vælger selv at varetage dit salg, skal du beskrive din style og uploade billeder - vi gennemser informationen og kontakter dig snarest muligt. Der går op til 3 hverdage før din vare vises online da de indtastede information først skal godkendes af vores team.
Ved salg laver Nobelz en pakkelabel til dig, som du bruger til at sende din vare til køberen. Du skal sende varen til køber inden 1-3 hverdage.

 • Nobelz får 20% kommission

 • Du tager selv billederne og laver beskrivelsen på produktet

 • Ved salg laver Nobelz en pakkelabel til dig

 • Få nemt og hurtigt penge for dit gamle tøj

 • Sælg på Style Market

Concierge service

Nobelz Style Market tilbyder fuld concierge service, der indebærer at du bringer/sender de styles du gerne vil sælge ved Style Market til os, og så sørger vi for alt i forhold til at tage billeder osv. På den måde kan du nemt omsætte dit gamle tøj og få lidt ekstra på kontoen!

Alle styles udstilles både i butikken og på webshoppen. Med mindre andet aftales.

 • Nobelz får 40% kommission

 • Vi tager os af alt med henhold til salget af din vare

 • Vi tager billeder og laver beskrivelse - prisen aftales nærmere med dig

Vi laver gerne en ubetalt fragtlabel til dig, som du kan bruge til at sende dine varer til os.


Klædeskabs-Detox— Vi tilbyder også at komme hjem til dig og hjælpe med at rydde dit skab. Vi tager os af alt derudover og du betaler kun 40% i kommission til Nobelz. Gælder kun for Esbjerg-området.

Sælg på Style Market

Det med småt

Nobelz tilbyder salg ved Style Market under følgende aftale;

 • Sælges en af dine varer gennem vores webshop tager Nobelz 29kr i gebyr ud over kommissionen. Derudover betaler køberen fragtomkostninger direkte til Nobelz.

 • Er der tale om et online køb, har køberen 14 dages fortrydelsesret. Derfor udbetaler Nobelz ikke din fortjeneste før denne frist er udløbet.

 • Returneres en vare til Nobelz, anses salget som annulleret, og pengene tilbageføres til køber. Du vil derefter have mulighed for at udstille din vare igen.

 • Nobelz tager forbehold for at afvise individuelle varer du vil udstille. Det kan være på baggrund af varens stand, dens anslåede værdi eller andet. Vi udstiller ikke varer, der kan anses for at være ødelagte, eller hvis de har en værdi under den standard vi sætter i butikken.

 • Vi kan enten vurdere salgsprisen for dig, ellers kan vi sammen vurdere prisniveauet over en kop kaffe.

 • Din aftale afregnes månedligt; den 20. i hver måned overfører vi din fortjeneste for den forrige måned til din konto, uanset om din aftale fortsætter. Underlægges salget af dine varer på dette tidspunkt stadig fortrydelsesret, vil beløbet først blive udbetalt i den følgende måned.