Hos Nobelz er vi stolte af vores smykker - produceret i tæt samarbejde med vores leverandører, og fremstillet efter ansvarlige metoder. Herunder kan du læse mere om de materialer og teknikker, der benyttes i produktionen.

Klik her for at læse om design og produktion af smykkerne

Metaller

picture that represents  brass billede der repræsenterer messing

Messing

Typisk er Nobelz smykker lavet af guld-, sølv eller rhodium-belagt messing. Smykkerne bliver formgivet i messing og belægges derefter med et lag ædelmetal i en proces der kaldes immersion-electroplating. Hvis produktbeskrivelsen blot fremhæver "belagt", betyder det at smykket er af belagt messing.

Stainless Steel

Nogle af vores kollektioner er fremstillet med rustfrit stål "stainless steel" som basis. Det gør smykkerne stærke, og sikrer at smykket er holdbart. Smykkerne kan være belagte, dog behøver smykker i rustfrit stål ikke nødvendigvis en belægning, da stålet har et behageligt og beskedent sølvgråt look i sig selv.

Nobelz stainless steel jewelry smykker eksempel
Akryl smykker acrylic jewelry

Andet

I visse tilfælde er vores smykker lavet af andre materialer end nødvendigvis metal, f.eks polyurethan, akryl eller polyester - det fremgår i disse tilfælde mere præciseret på produktets side.

Belægning

Guld

Vi bruger 14-18 karat guld påført smykkerne ved hjælp af immersion-electroplating. Guld er et ædelmetal der derfor ikke kan ruste eller misfarves.

Guld karat smykker nobelz ægte immersion electroplating
Rhodium smykker jewelry real plating

Rhodium

Rhodium er et sølv-hvidt ædelmetal der er slidstærkt, og grundet dets hårdhed meget ridse-resistent.

Sølv

Vores ædle 925-sterlingsølv er en legering af mindst 92,5% sølv og 7,5% kobber. Vores sterlingsølvbelagte smykker er holdbare og velegnede til dagligdagsbrug.

silver sølv brushed børsted bangle armband story link picture
børsted brushed jewelry smykker ringe rings nobelz

Børstet overflade

Nogle af vores smykker bærer en børstet guld- eller sterlingsølvbelagt overflade, der giver dem et specielt mystisk udseende.

Smykkefatninger

Ædelstene & Semi-ædelstene

Et særligt finish er en smykkefatning med en unik og værdifuld ædelsten. Hos Nobelz benyttes både ægte og semi-ædelstene, f.eks. cubic zirconia. I nogle tilfælde bruger vi også stene af glas.

ædelstene precious stones glasstene glass
pearls perler jewelry smykker

Perler

Vi bruger ferskvandsperler fra Japan der hver især har helt unikke udtryk og udseender, da der er tale om et naturprodukt - du vil aldrig finde to der er nøjagtigt ens.