Om Private Party

Nobelz Private Party kombinerer en hyggelig aften med veninderne og en shoppingtur med masser af fordele for både dig som værtinde og for dine gæster.

Creative Director og medstifter af Nobelz Yvonne Montrone fremviser vores alsidige kollektioner af smykker og tøj, der typisk også vil omfatte styles der endnu ikke er tilgængelige på Nobelz webshop. Nye tendenser, trends, sammensætning og inspiration er Yvonnes mærkesager, og hun kaster om sig med tips, tricks og rådgivning.

Invitér veninderne til en hyggelig privatfest - Der vil være rig mulighed for både at se og prøve, og indsamle inspiration til jeres garderober.

Private Party afholdes i Nobelz boutique og design studio hvor vi står klar med snacks og en let bobbel.

Du og dine gæster får alle en gratis gave. Alle salg på Private Party får 10% rabat, og du får som værtinde 10% af hele aftenens omsætning som rabat på dit eget køb.

Hvis du kunne tænke dig en hyggelig aften kun for dig og dine veninder, så book et arrangement med Nobelz Private Party.Yvonne having fun at private party

Fordele for dig

Her er 7 gode grunde til at blive værtinde for et Nobelz Private Party arrangement

  • En hyggelig aften - Der bliver masser af tid til sjov og shopping.

  • Vælger du at afholde Private Party i Nobelz butikken sørger vi for snacks og bobler.

  • Du får også selv tid til at slappe af og hygge, da du ikke skal gøre mere end at invitere veninderne.

  • Du får som værtinde 10% af aftenens omsætning som rabat på dit eget køb.

  • Alle salg på Private Party tildeles 10% rabat.

  • Alle deltagere får en gratis gave.

  • Du og dine gæster får så vidt muligt jeres købte varer udleveret med det samme, uden ventetid og fragtomkostninger.

Private Party hjemme hos dig

Yvonne kommer også gerne hjem til dig og præsenterer vores alsidige smykkekollektioner, hvor du selv kan være med til at sætte rammen for en hyggelig aften.

Du skal dog selv sørge for snacks og drikkevarer til smykkepartiet. Derudover gælder de samme vilkår og rabatter, og alle deltagere for ligeledes en gave.


For virksomheder

Nobelz Private Party tilbyder også fremvisning for dig og dine kolleger f.eks. i frokostpausen. Der gælder de samme vilkår og fordele for virksomheder som for et arrangement i hjemmet.

Ønsker du at høre mere eller booke er du velkommen til at kontakte os.