Nobelz_ blev grundlagt i Esbjerg i Danmark i slutningen af ​​2018 med åbningen af ​​virksomhedens koncept-showroom-butik i Jyllandsgade 14 i byens hjerte af Esbjerg.
Den dag i dag er det en 100% privat ejet familievirksomhed, hvor grundlæggeren Ian Choe Nielsen fungerer som CEO og hans kæreste, Yvonne Montrone som medstifter og Creative Director.
I midten af ​​året 2019 flyttede Nobelz_ showroom til en to etagers beliggenhed med et helt nyt ”out of the box”- koncept af detailhandelsoplevelse, der introducerer en åben visning for publikum med et design- og fotostudie i Skolegade 66 i Esbjerg i Danmark.
Alle ordrer sendes fra Nobelz_ hovedkvarter eller Nobelz_ co-samarbejde pick and pack servicestation i Ikast i Danmark i kasser, der er klargjort med maksimal omhu og bruger de fineste materialer, fra FSC-certifikat bokse og en personlig hilsen fra teamet.
Nobelz_ forsøger at skubbe grænserne for det mellempris liggende detail handels segment både on og offline med en række eksklusive tjenester og varemærkeinitiativer, herunder specielle influencers - kollektioner og co-labs X Nobelz-kollektioner, der udelukkende sælges på Nobelz on og offline butik.