Nobelz_ er en online mode- og livsstilsdestination med eget design studio, der designer og sælger egne inhouse kollektioner af tøj, smykker og accessories. 
Nobelz_ designstudio er en del af Nobelz_ brand der samarbejder med kendte mennesker og hjælper dem med at bygge deres eget brand. Nobelz_ og Elvira har et tæt samarbejde, her står Nobelz bag Elvira's hjemmeside og Nobelz_ ejere Yvonne og Ian bistår også Elvira i produkt udvikling, indkøb og design processen af hendes kollektioner. 
Nobelz_-konceptet er at ære og bidrage til det enkelte individ. Vi tror på en verden, hvor du har total frihed til at være dig. Vi er til for at give dig tillid til at være den, du vil være. Vi tror på mode-demokrati.

Alle ordrer sendes direkte fra Nobelz_ hovedkvarter. Ordrene bliver klargjorte med stor omhu og en personlig hilsen fra teamet. Større ordrer pakkes i FSC-certificerede bokse.

Nobelz_ skubber grænserne for det mellemliggende detailhandelsegment både on- og offline med en række eksklusive tjenester og varemærkeinitiativer, herunder specielle collaborator kollektioner, som ikke hidtil er set på markedet.  

 

          

 

Vores historie


Nobelz er grundlagt i Esbjerg i 2018
Nobelz er i dag en 100% privatejet familievirksomhed, som drives af stifter og CEO Ian Choe Nielsen og medstifter og partner Yvonne Montrone der fungerer som Creative Director.