Nobelz_ er en online mode- og livsstilsdestination med design studio og boutique i Esbjerg.  Vi designer og sælger vores egne inhouse kollektioner af tøj, smykker og accessories.  

Nobelz_-konceptet er at ære og bidrage til det enkelte individ. Vi tror på en verden, hvor du har total frihed til at være dig. Vi er til for at give dig tillid til at være den, du vil være. Vi tror på mode-demokrati.

Alle ordrer sendes direkte fra Nobelz_. Ordrene bliver klargjorte med stor omhu og en personlig hilsen fra teamet. Større ordrer pakkes i FSC-certificerede bokse.

Nobelz_ skubber grænserne for det mellemliggende detailhandelsegment både on- og offline med en række eksklusive tjenester og varemærkeinitiativer, herunder specielle collaborator kollektioner.

 

          

 

Vores historie


Nobelz er grundlagt i Esbjerg i 2018, markeret med åbningen af showroom i Jyllandsgade. I efteråret 2019 flyttede Nobelz_ til en to etagers beliggenhed på hjørnet af Skolegade og Smedegade - her åbnede et helt nyt “out of the box” koncept, der introducerede en åben visning for publikum med design og fotostudio.

Nobelz er i dag en 100% privatejet familievirksomhed, som drives af stifter og CEO Ian Choe Nielsen og medstifter og partner Yvonne Montrone der fungerer som Creative Director.