HEYFRIDAY er til dig der elsker at rejse, opleve verden og som ikke vil føle dig begrænset til én bestemt stil. Hos HEYFRIDAY drømmer vi os til destinationer, livsstile og gennem tøjet udtrykker vi lige præcis det vi føler for. HEYFRIDAY er et sted, hvor man er free to be lige præcis dén man ønsker at være.

HEYFRIDAY er skabt som en capsule collection, hvor vi gennem inspiration fra forskellige destinationer skaber unikke pieces, som alle kan styles på kryds og tværs for at opnå det samme look og udtryk. Med første kollektion der tager udgangspunkt i New York, har vi taget inspiration fra denne unikke storbys farver, materialer, stemning og mennesker. New York er kendt for deres særlige street style og herfra har vi opnået inspiration til flere af vores styles. Med lækre materialer og rå designs, ønsker vi at give dig følelsen af at drømme dig lige til hvor du har lyst til – måske Tribecca, Soho eller Brooklyn? Mærk følelsen når du kommer i tøjet og giv dig selv hen til friheden ved at kunne udtrykke dig stærk og unikt.

HEYFRIDAY er alle de styles jeg selv har ønsket at skabe, og alle de pieces jeg har drømt om at bære, men som jeg aldrig selv før har fundet. Min personlige stil begrænser sig ikke kun til enkelte farver, nuancer eller modeller, men jeg elsker at udforske og udfordre mig selv på min stil konstant. Derfor har jeg længe drømt om at skabe HEYFRIDAY, et univers for alle os som elsker at drømme os til forskellige destinationer og livstile. Vi er først lige gået i gang. Hvor tror I vi lander næste gang?

  • Ida Imilia