goccia nera header banner thing
Goccia Nera, et in-house brand af Nobelz, hvor det monochrome look er i højsæde. Der designes udfra et simple look hvor de små detaljer og fit prioriteres højt. Goccia Nera er et tidløst unisex design der henvender sig til individer i alle aldre.

Karuka

Karuka statement tee shirt med lange ærmer beskriver Goccia Nera ret præcist. Ved første øjekast er designet basic og simpelt. Ved nærmere look ser man de specielle skæringer og rå kanter som virkelig gør Karuka enestående. De lange ærmer er med en fin bred rib kant. Et design der appellerer til alle.

399 DKK

Se den her

Hiro

Hiro Unisex tee shirt er et design der kan bruges hele året rundt og styles på utallige måder. 

Inspireret af det japanske håndværk er Hiro tee produceret i en kraftig single Jersey med en tykkere ribkant i halsen. Designet har et matchende Goccia Nera logo broderet i nakken.

399 DKK

Se den her

Hiro

Hiro fås også i olivengrøn.

399 DKK

Se den her

Miniko

Miniko Tee Kjolen er virkelig et stand-out design og en af vores bestsellers. Designet og produceret i to forskellige japansk inspirerede kvaliteter gør Miniko endnu mere seværdig og speciel. Asymmetriske detaljer i siden og flotte ærmer der falder naturligt til siderne. Jersey kvalitet betegner forstykket og en vævet fin kvalitet på bagstykket oser af kvalitet og design.

499 DKK

Se den her

Udvalgte smykker

Daniela Ring SølvbelagtDaniela Ring Sølvbelagt

Daniela Ring Sølvbelagt

244 DKK 349 DKK